Het Weer

Het weer is een erg belangrijk onderdeel bij het werk van een molenaar. Om het weer voor de komende uren te kunnen inschatten vereist veel ervaring. Weerstations via internet zijn hiervoor een goed hulpmiddel.

Onweer

De hieronder gegeven linkjes geven een indruk wat onweer is en doet.

Onstaan van onweer                                                                                             Onweer op een warme zomerdag                                                                                     Koufront                                                                                                                                         Bliksem                                                                                                                                               Donder                                                                                                                                               Gevolg van blikseminslag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Gerard Fredriks | Antwoord 22.03.2021 15:31

hoi Berry,

wij ( de molenaars) vinden belangstelling voor onze molen altijd leuk.
Bel voor een afspraak met het tel.nr. onder het kopje locatie.

Berry Huizing-Majoor | Antwoord 21.03.2021 22:58

Hallo, Ik vind deze molen echt heel erg mooi. Ik kwam er eerder heel vaak maar ik had een vraag zou ik met mijn drone is een leuk filmpje komen maken.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

09.10 | 09:58

Ook dit jaar mochten we de lunch gebruiken tijdens René's fietstocht in de Week van de Afasie. Wat een warm welkom weer en goede zorgen.
Hartelijk bedankt!!

...
11.07 | 10:58

Beste Wim, er staat een emailadres onder hoofdstuk : loca

...
08.07 | 12:19

Hoi beste molenaars ik heb foto's van jullie molen geschoten maar heb jullie e-mailadres niet kunnen jullie deze misschien delen met mij dan kan ik deze doors

...
22.03 | 15:31

hoi Berry,

wij ( de molenaars) vinden belangstelling voor onze molen altijd leuk.
Bel voor een afspraak met het tel.nr. onder het kopje locatie.

...
Je vindt deze pagina leuk