Het Weer

Het weer is een erg belangrijk onderdeel bij het werk van een molenaar. Om het weer voor de komende uren te kunnen inschatten vereist veel ervaring. Weerstations via internet zijn hiervoor een goed hulpmiddel.

Onweer

De hieronder gegeven linkjes geven een indruk wat onweer is en doet.

Onstaan van onweer                                                                                             Onweer op een warme zomerdag                                                                                     Koufront                                                                                                                                         Bliksem                                                                                                                                               Donder                                                                                                                                               Gevolg van blikseminslag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

07.10 | 16:06

Dank voor jullie gastvrijheid en goede zorgen! Hebben de lunch in de molen mogen nuttigen tijdens de fietstocht vanuit stichting In Contact met Afasie, genoten!

...
07.07 | 14:07

Sorry voor het late reageren. Ik heb de foto's en verhaal geplaatst. Ze staan onder bijzondere bezoekers.

...
28.06 | 12:37

Hebben jullie ook een email adres? Zie foto's gastenboek. Deze heb ik verstuurt op verzoek van molenaar Hulst. Hoop dat jullie ze ontvangen hebben.

...
30.08 | 22:28

Beste Gerard,
Volgens het Kadaster is de molen in 1845 gebouwd. Het Kadaster is te raadplegen bij het gemeentearchief in Vries.

...
Je vindt deze pagina leuk